HORNET gamer billentyűzet YKB 3300

   

HORNET gamer billentyűzet

YKB 3300

  • Szoftver 3 profillal
  • Hétszínű háttérvilágítás
  • Ellenálló szerkezet fém merevítéssel

Leírás

Újításokkal teli készüléktest
Én vagyok álmaid billentyűzete. Én vagyok a Hornet billentyűzet. Soha nem hagylak cserben. A testem fémszerkezettel van átszőve, amely garantálja a kiváló ellenállóképességet és a tökéletes merevítést. A helyzetemet pontosan úgy állíthatod be, ahogy szeretnéd. Ugyanis rögtön háromféle magasságbeállítással rendelkezem.
Neonfény
A testemet akár hét különböző színnel is megvilágíthatod. Kiválaszthatod kedvenc háttérvilágítási színedet, módosíthatod a fényerőt, és összehangolhatod a többi perifériával. A multimédiás gomboknak köszönhetően egyszerűen, egy gombnyomással használhatod a számítógép leggyakoribb funkcióit. Játék közben élvezd a színeimet, amelyek a félhomályban varázslatos hangulatot teremtenek, és élj át velem felejthetetlen élményeket minden használat során.
Funkciók minden gamer számára
Az ergonomikus billentyűknek köszönhetően csökken a melléütések száma, a széles szóköz-billentyűvel együtt ideális eszköz leszek hosszú, szünet nélküli játékokhoz. Az Antighosting funkció biztosítja több billentyű konfliktusmentes egyidejű lenyomását, a Win-lock pedig lehetővé teszi a Windows billentyű deaktiválását, így megakadályozza, hogy játék közben véletlenül előhívd a Windows kezdőképernyőjét. Ráadásul még makrókat is beállíthatsz rajtam egyetlen gombnyomással, a REC billentyű segítségével. Három profilú kifinomult szoftverem a billentyűzeten keresztül történő sima makrófelvétellel szemben lehetővé teszi mind egyes billentyűleütések, mind teljes makrók részletes beállítását. Ezt azután a billentyűim túlnyomó többségére alkalmazhatod. Velem egyetlen heves csata sem fog többé gondot okozni.

Specifikációk

Névleges feszültség: 5 V ±5 %
Névleges áramerősség: 300 mA
Élettartam (leütések száma): 10 millió
A billentyűk útja: 5,5 mm ±0,5 mm
A kábel hossza: 1,8 m
Méretek: 501 mm * 198,5 mm * 34 mm
Tömeg: 1 320 g

Rendszerkövetelmények:
USB 2.0 csatlakozás
Windows Vista/7/8/10
Mac OS X